راه اندازی ICU تخصصی در منزل 1403

ماهک مدیکال در زمینه‌های زیر فعالیت می‌نماید:

  • فروش تجهیزات پزشکی
  • اجاره تجهیزات پزشکی
  • راه‌اندازی آی سی یوی تخصصی در منزل (Home ICU)
  • انجام مشاوره با پزشکان و پرستاران مجرب) برای بیماران بستری در منزل (Home Care)
  • درمان زخم بستر
  • ما با افتخار تجربه پانزده سال ارائه خدمات مراقبتی و فروش و اجاره تجهیزات پزشکی داریم

چه بیمارانی در ICU بستری می‌شوند؟

  1. بیمارانی که به هر دلیلی نیاز به درمان، نظارت و مداخلات تخصصی دارند جهت بیماری که از آن رنج می برند یا بیمارانی که عمل جراحی بزرگی را انجام داده اند، بیماری بسیار شدیدی دارند در این بخش بستری می شوند.
  2. تجهیزاتی که در این بخش استفاده می شود می تواند باعث عملکرد طبیعی اندام هایی مانند دستگاه تنفسی و کلیه ها شود.
  3. گاهی اوقات بیمارانی در این بخش بستری می شوند که بعد از یک جراحی بزرگ نیاز به یک دوره کوتاه مدت ریکاوری دارند که در ICU تحت مانیتورینگ قلبی و تنفسی قرار گیرند.

تصویر ذهنی غلطی که اکثریت همراهان بیمار از بخش ICU دارند؟

میزان مرگ و میر در بخش ICU عمومی بالا می باشد. با این وجود بخش ICU را نباید محلی جهت فوت بیماران قلمداد کرد. از این جهت انتخاب بیمار جهت بستری در بخش ICU مهم است. با توجه به اینکه هزینه بستری در بخش ICU بالا می‌باشد باید بیمارانی جهت بستری در این بخش‌ها انتخاب شوند که واقعاً نیاز به مراقبت ویژه داشته و امید به بهبودی آنها وجود داشته باشد.

پس از اینکه از بیمار شما مراقبت های لازم و اقدامات تخصصی درICU بیمارستان، برایش انجام شد و روند صعودی به سمت بهبود شدن را داشت حالا باید بیمار برای ادامه درمانش به منزل انتقال یابد.
انتقال بیمار از بیمارستان به منزل بسته به شرایط بیمار نیازمند بسیاری تجهیزات است و باید قبل انتقال در منزل بیمار ICU تخصصی راه اندازی گردد.

در بین بیماران بستری، چه بیمارانی در بخش ICU بستری می شوند؟

  • یک گروه مهم بیماران با اختلالات تنفسی می‌باشند که نیاز به راه هوایی مصنوعی و دستگاه ونتیلاتور دارند. این گروه از بیماران شامل: نارسایی تنفس بعد از جراحی، ضربات و تصادفات، خصوصاً ضربه به سر، CVA، شکستگی دنده‌ها، COPD همراه با نارسایی تنفس مثل آسم و آمفیزم، و بیماری‌های عمومی که باعث مشکلات تنفسی می‌شوند مانند: پولیومیلیت، میاستنی گراویس، گیلن باره، و کزاز می باشند.
  • از گروه دیگر بیمارانی که در بخش ICU بستری می‌شوند شامل: بیماران باجراحی مغزواعصاب، جراحی قلب، پیوند اعضاء (کلیه، کبد، قلب و مغز استخوان)، بیماران دچار سوختگی شدید، بیماران مبتلا به عفونت شدید (سپتی سمی)، بیماران مبتلا به شوک و خونریزی شدید.
  • بیماران داخلی نیازمند به مراقبت ویژه مانند: کتواسیدوز دیابتی، بیماران کلیوی، اورمی. این گروه از بیماران معمولاً در بخش‌های ICU تخصصی مربوطه بستری می‌شوند.

ماهک مدیکال چگونه در زمینه ی راه اندازی آی سی یو در منزل، به شما کمک می کند؟

  • ماهک مدیکال با نصب بروزترین تجهیزات پزشکی در یکی از اتاق های منزل شما (تبدیل یکی از اتاق ها به بخش ویژه و به وجود آوردن یک محیط ایزوله برای بیمار تحت مراقبت ویژه) تجربه خوبی را برای شما رقم خواهد زد.
  • پس از اینکه تجهیزات ICU در منزل شما ست شدند، (این کار حداکثر یک روز زمان خواهد برد)نوبت به انتقال بیمارتان از بیمارستان به منزل خواهد بود.
  • بیمار شما توسط آمبولانس ویژه از بیمارستان به منزل منتقل می شود و ادامه درمانش در منزل توسط مجربترین پرستاران ICU انجام خواهد شد تا اینکه بیمارتان بهبودی کامل را به دست آورد.
  • چک آزمایشات روزانه به صورت روتین در آزمایشگاه معتبر، انجام بهترین مراقبت های پرستاری، انجام فیزیوتراپی توسط کارشناس ارشد و یا دکترای فیزیوتراپی تنها بخشی از اقدامات لازم در منزل برای بیماران ICU میباشد.

راه اندازی آی سی یو در منزل چه مزیت هایی دارد؟

انتقال بیمار از بیمارستان به منزل شما و ایجاد بخش آی سی یو در منزل، چندین مزیت بسیاربزرگ برای شما و بیمارتان دارد:

  1. شما دقدقه ی دوری از بیمارتان را ندارید و خیالتون راحت هست که بیمارتان در یکی از اتاق های منزل توسط بهترین تجهیزات پزشکی و کادر درمان مجرب حمایت خواهد شد.
  2. هزینه ی مراقبت از بیماران درمنزل (حتی بیماران ICU) با هزینه بستری بیمارشما در بیمارستان قابل مقایسه نیست و در منزل بسیار کمتر خواهدبود.
  3. سطح مراقبتی و پرستاری از بیمارشما در منزل بسیار بالاتر از سطح مراقبتی در بیمارستان است به این دلیل که نرس (پرستار) در منزل شما، اقدامات پرستاری را برای فقط بیمار شما انجام می دهد ولی در بیمارستان پرستار در بهترین حالت اقدامات پرستاری چندین بیمار را انجام خواهد داد.
  4. وقتی بیمار شما در منزل با وجود کلیه ی امکانات به روز، تحت درمان است دیگر از عفونت های بیمارستانی که امروزه یکی ازمعضلات انتقال عفونت به بیماران بستری در بیمارستان است، در امان خواهد ماند.
  5. یکی از مشکلاتی که بیماران بستری در بیمارستان خصوصآ کسانی که به مدت طولانی در بیمارستان تحت مراقبت هستند، بهم خوردن حالت روحی روانی بیمار است. هنگامی که بیمار ادامه ی درمانش در منزل و در کنار خانواده اش (با رعایت کردن نکات ایزوله و نکات بهداشتی) صورت میگیرد، از نظر عاطفی و روند درمان بسیار موثر خواهد بود.
  6. اگر بیمار شما در منزل بستری باشد، از نظر تغذیه نیز بسیار بهتر کالری دریافت می کند و غذاهای مقوی تری را دریافت می کند که همین تغذیه مناسب بیمار شما را از نظر ابتلا به زخم بستر حمایت و محافظت خواهد کرد.
  7. یکی دیگر از مزیت های  راه اندازی آی سی یو در منزل این است که بیمار شما، حداکثر یک روز در میان حمام می شود در صورتی که چنین برنامه بهداستی و مراقبتی در بیمارستان (به علت حجم بالای بیماران نسبت به پرسنل کادر درمان) امکان پذیر نیست.

دستگاه مایتور علائم حیاتی

 

راه اندازی ICU تخصصی در منزل توسط ماهک مدیکال

نحوه ی تنظیم کردن دستگاه ونتیلاتور خانگی LTV950

نحوه نصب تشک مواج

مهمترین تجهیزاتی که برای راه اندازی آی سی یو در منزل ممکن است استفاده شود، چیست؟

  • تخت بیمار: تخت بیمار یکی از تجهیزات مهمی است که هنگام اجاره تجهیزات پزشکی باید به آن توجه کرد و بسته به شرایط بالینی بیمار، تخت برقی و یا مکانیکی باید فراهم گردد تا روند درمانی بیمار دچار اختلال نشود. برای بیمارانی که هوشیاری پائین دارند و تحت مراقبت پرستار هستند، تخت برقی مناسب تر است.
  • تشک مواج: تشک مواج نوعی تشک است که از سلولهای جداگانه هوا که در کنار هم قرار گرفته اند و توسط پمپ مخصوص هوا، پر از هوا می شود تشکیل شده است تا در نقاطی از بدن بیمار که تحت فشار است و مستعد ایجاد زخم بستر است، فشار برداشته شود و بیمار دچار زخم بستر نشود.
  • پالس اکسیمتر: پالس اکسیمتر دستگاهی است که روی انگشتان دست و یا پای بیمار و یا لاله ی گوش قرار می گیرد تا درصد اشباع اکسیژن خون شریانی بیمار را اندازه گیری کند و اگر مقدار آن پائین است اقدامات لازم برای بیمار انجام گردد. البته دستگاه پالس اکسیمتر انگشتی تعداد ضربان قلب بیمار را نیز روی مانیتور بسیار کوچکی که دارد، نشان می دهد.
  • دستگاه اکسیژن ساز: یکی دیگر از تجهیزاتی که حین اجاره تجهیزات پزشکی به آن باید توجه خاص نمود، دستگاه اکسیژن ساز است.دستگاه اکسیژن ساز در اکثریت بیماران تنفسی،قلبی، مغزی مورد استفاده قرار می گیرد زیرا اکسیژن یکی از مهمترین گازهای مورد نیاز بدن موجود زنده است. دستگاه اکسیژن ساز در سه حجم ۵ و ۸ و۱۰ لیتری موجود است که بسته به میزان اکسیژن خون بیمار، نوع آن انتخاب می گردد.

 

  • دستگاه ساکشن ریه: دستگاه ساکشن ریه همان طور که از اسمش پیداست سبب مکش ترشحات ریوی می گردد. بسیاری از بیماران که با درگیری ریه مواجهه هستند، نیاز به این دستگاه دارند. هدف از انجام ساکشن ریه برقراری، تخلیه عفونت و ترشحات ریوی و در نتیجه برقراری بهتر تبادلات گازی در ریه و تأمین اکسیژن مورد نیاز بافت های بدن است.

 

  • دستگاه بای پپ: دستگاه بای پپ یک دستگاه کمک تنفسی است که در بیماران با مشکلات تنفسی، مورد استفاده قرار می گیرد. بای پپ با استفاده از موتور دمنده ای که در ان تعبیه شده است سبب افزایش فشار هوای داخل ریه بیمار و درنتیجه افزایش تبادلات گازی در ریه (جذب اکسیژن بیشتر و دفع دی اکسید کربن) می گردد. فشار خروجی از دستگاه بای پپ، با استفاده از ماسک بای پپ و بند ماسک بای پپ وارد سیستم تنفسی بیمار می شود. ممکن است برای بیمارانی که لوله تراکئوستومی دارند نیز از دستگاه بای پپ استفاده شود. به عنوان مثال در بیمارانی که مبتلا به کرونا هستند با درگیری ریوی دست و پنجه نرم می کنند، تبادلات گازی به خوبی انجام نمی گردد و دستگاه بای پپ به مقدار زیادی فشار هوای داخل ریه را در این بیماران بالا می برد و تبادلات گازی را افزایش می دهد و در نتیجه بیمار را از مرگ حتمی نجات می دهد.
  • دستگاه ونتیلاتور: دستگاه ونتیلاتور یک دستگاه کمک تنفسی قوی است که در بیماران با درگیری بسیار شدید ریوی که توانایی تنفس خود به خودی ندارند، مورد استفاده قرار می گیرد. دستگاه ونتیلاتور دم و بازدم بیمار را برعهده گرفته و این وظیفه را به نحو احسن انجام میدهد. بیمارانی که به عفونت های شدید ریوی مبتلا می شوند تنفس آنها به شدت مختل شده و به مرحله ای خواهند رسید که باید لوله تنفس مصنوعی (اینتوباسیون و یا تراکئستومی) در داخل ریه این بیماران تعبیه گردد. پس از اینتوباسیون بیمار، نیاز است که مددجو برای عبور از بحران، به ونتیلاتور متصل گردد و تا بازگشت به حالت عادی، تنفسش از طریق دستگاه ونتیلاتور صورت گیرد.
  • دستگاه مانیتورینگ علائم حیاتی: مانیتورینگ علائم حیاتی جهت نمایش سیگنال های حیاتی بیمار مثل فشار خون، تعداد تنفس بیمار، میزان اکسیژن خون شریانی بیمار یا همان spo2، ریتم قلبی بیمار و تعداد ضربان قلب بیمار را در بخش های مراقبت های ویژه NICU ,ICU و CCU، اورژانس و اتاق های عمل نشان میدهد و به عنوان یکی از تجهیزات ضروری و لازم به کار می‌رود. این دستگاه برای نمایش علائم حیاتی بیمار به طور مستمر به کار می‌رود و اطلاعات مربوطه علائم حیاتی بیمار را جمع آوری کرده و آنها را برروی صفحه نمایش ظاهر می‌سازد و در شرایط نامطلوب بیمار هشدارهای لازم را به تیم پزشکی می‌دهد تا اقدامات درمانی برای بیمار سریعأ انجام گردد.

کلام آخر

در صورتی که بیمارتان از محیط بیمارستان خسته شده و همچنین شما از رفت و آمد به بیمارستان خسته شده اید و قصد دارید بیمارتان را درمنزل مراقبت کرده و آن را نیز از عفونت های بیمارستانی دور نگه دارید حتمآ با ماهک مدیکال که بهترین تجهیزات پزشکی در تهران است و بیش از 15 سال در زمینه ی راه اندازی آی سی یو در منزل فعالیت دارد، تماس گرفته تا با نصب و تجهیز بهترین تجهیزات پزشکی در منزلتان، روند درمانی بیمار شما را با مشاوره و ویزیت بهترین پزشکان تهران، انجام دهد.

شماره تماس های ماهک مدیکال جهت راه اندازی آی سی یو در منزل، 09126823070 و 02165862016 می باشند.

دیدگاه (28)

  • بشارت پاسخ

    سلام.ممنونم از ماهک مدیکال.بنده سه سال پیش مادرم در بیمارستان خاتم تهران بستری بود و پزشکان گفتند یک هفته زنده است.به لطف مشاوره های شما خدا را شکر بعد از گذشت سه سال، مادرم سایه ش روی سرمون هست.ممنون از ماهک مدیکال

    5 تیر 1402 در 9:12 ب.ظ
  • عرشیا پاسخ

    اگر بنده مریضم رو از بیمارستان انتقال دادم منزل و ساعت دو یا سه نیمه شب حالش بد شد چکار کنم؟؟

    6 تیر 1402 در 12:23 ق.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      پرستار بخش icu به صورت 24 ساعته در کنار بیمار شماحضور دارد و با پزشک همیشه در ارتباط است.در صورت نیاز پزشک هم بر بالین بیمار حضور پیدا خواهد کرد.

      6 تیر 1402 در 9:23 ق.ظ
  • هاشمی پاسخ

    سلام، همسرم در بیمارستان بستری هست و بعلت اینکه سکته مغزی کرده و طول درمان زیادی داره باید منتقل کنم خانه.میخوام بپرسم اجاره تجهیزات یا خرید تجهیزات پزشکی برای راه اندازی Icu در منزل به صرفه است؟!

    6 تیر 1402 در 8:45 ق.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      سلام دوست عزیز.اجاره تجهیزات پزشکی برای راه اندازی icu در منزل مقرون به صرفه تر است.

      6 تیر 1402 در 9:24 ق.ظ
  • رضایی پاسخ

    سلام، بعد از انتقال بیمار به منزل، ویزیت پزشک هم انجام میشه؟

    6 تیر 1402 در 9:09 ق.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      بله بصورت روزانه یا هفتگی که بسته به شرایط بالینی بیمار دارد.

      6 تیر 1402 در 9:25 ق.ظ
      • شهداد پاسخ

        مگه میشه بیماری که در کما هست رو در منزل نگه داشت؟؟؟

        11 تیر 1402 در 1:20 ب.ظ
        • ماهک مدیکال پاسخ

          سلام.بله،بسیار بهتر از بیمارستان میشه این کار رو انجام داد

          12 تیر 1402 در 12:16 ق.ظ
  • حسنی پاسخ

    اگر مریض رو از بیمارستان انتقال بدیم خونه، برای آزمایش باید به بیمارستان مراجعه کنیم؟؟

    7 تیر 1402 در 2:02 ب.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      سلام،روزانه توسط تکنسین آزمایشگاه خونگیری انجام می شود.

      12 تیر 1402 در 12:22 ق.ظ
  • سامان پاسخ

    سلام.خانمم لوله تنفسی داره و نیاز به ونتیلاتور قوی داره،شما ونتیلاتور بسیار قوی خانگی دارید؟؟

    8 تیر 1402 در 1:40 ق.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      سلام.قویترین دستگاه ونتیلاتور خانگی را در منزلتان نصب خواهیم کرد، اصلا نگران تجهیزات آی سی یو در منزلتان نباشید.

      12 تیر 1402 در 12:21 ق.ظ
  • یاسر پاسخ

    راه اندازی آی سی یو هزینه ش زیاده یا بستری در بیمارستان؟؟

    8 تیر 1402 در 11:40 ب.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      بهترین آی سی یو در منزل نصف هزینه های بستری در بیمارستان هزینه ندارد.

      12 تیر 1402 در 12:19 ق.ظ
  • حمیدی پاسخ

    سلام، بیمار من در بیمارستان آتیه بستری هست، لوله تنفسی داره و زیر گردن ایشون سوراخ کردن تا به ونتیلاتور وصل باشه. میخوام انتقال بدم منزل.مریض با این شرایط رو میشه در منزل مراقبت کرد؟

    13 تیر 1402 در 10:52 ق.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      سلام بله به راحتی میشه بیماران icu را در منزل مراقبت و درمان کرد

      13 تیر 1402 در 9:14 ب.ظ
  • سعید پاسخ

    خب چه کاریه، بخاطر هزینه ها مریض رو میبریم بیمارستان دولتی

    15 تیر 1402 در 2:32 ب.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      به علت عفونت های بیمارستانی نمیشه بیماران را در بیمارستان بمدت طولانی نگه داشت.

      17 تیر 1402 در 9:41 ق.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      بیمارستان دولتی هم بیماران را به علت عفونت بیمارستانی زیاد نگه نمیدارن

      17 تیر 1402 در 9:43 ق.ظ
  • روح الله پاسخ

    سلام .میشه بیماران سکته مغزی هم در منزل درمان کرد?

    16 تیر 1402 در 5:51 ب.ظ
    • ماهک مدیکال پاسخ

      درود بر شما.به راحتی میشه این کار رو انجام داد

      17 تیر 1402 در 9:40 ق.ظ
  • روزبه پاسخ

    بهترین و متخصص ترین در زمینه ی مراقبت از بیماران سکته مغزی و آی سی یو در منزل.ممنون از ماهک مدیکال

    20 تیر 1402 در 2:15 ب.ظ
  • روزبه پاسخ

    بهترین و متخصص ترین در زمینه ی مراقبت از بیماران سکته مغزی و آی سی یو در منزل.ممنون از ماهک مدیکال

    20 تیر 1402 در 2:15 ب.ظ
  • ریحانی پاسخ

    من از تجربه ی ماهک مدیکال استفاده کردم خدایی خیلی کارشون درست و دقیق از آب در اومد. ممنون ازتون

    11 دی 1402 در 5:02 ب.ظ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *