خرید ویلچر 1403

ویلچر برقی و ویلچر ساده و قیمت خرید ویلچر برقی و ساده در مدل های متنوع

انواع ویلچر ساده تاشو و ثابت و ویلچر برقی در برند های معتبر با گارانتی معتبر و قیمت های مناسب در تجهیزات پزشکی ماهک مدیکال موجود است. ویلچر ساده و ویلچر برقی برای بسیاری از جانبازان و معلولین کاربرد فراوان دارد و سبب می شود فرد کارهای روزمره خود را به تنهائی انجام داده که نه تنها سبب افزایش اعتماد بنفس در فرد می طشود بلکه استقلال بیشتری در خود احساس می کند.

ویلچر یک صندلی چرخدار است که وقتی راه رفتن شخص به دلیل بیماری، جراحت و یا مشکلات مربوط به کهولت سن یا ناتوانی دشوارمی شود یا غیرممکن از آن استفاده می‌شود. ناتوانی ممکن است به علت آسیب‌های نخاعی (پاراپلژی، همی پلژی و کوادرو پلژی)، فلج مغزی، آسیب مغزی، بیماری نورون حرکتی، مولتیپل اسکلروزیس، دیستروفی عضلانی، اسپینابیفیدا و بیماری های دیگر باشد.

ویلچرها در قالب های بسیار متنوعی عرضه می شوند تا نیازهای خاص بیماران را برآورده کنند. آن‌ها ممکن است شامل تطبیق‌های تخصصی صندلی، کنترل‌های فردی باشند و ممکن است مختص فعالیت‌های خاصی باشند، همان طور که در صندلی‌های چرخدار ورزشی و صندلی‌های چرخدار ساحلی دیده می‌شود.

شناخته‌ شده‌ ترین تمایز بین صندلی‌های چرخدار موتوری و یا ویلچر برقی است، که در آن نیروی محرکه توسط باتری‌ها و موتورهای الکتریکی به چرخ های ویلچر اعمال می‌شود و یا ویلچر های چرخدار دستی، که در آن نیروی محرکه توسط شخص معلول و یا شخص دیگری اعمال می گردد.

اگر سرنشین ویلچری که ویلچر را با دست هُل می‌دهد به آن خودکششی می گویند و گاهی اقات فرد توانایی هل دادن ویلچر را به هر دلیلی ندارد که در این صورت ویلچر توسط شخصی دیگر که از عقب آن را هل می دهد با استفاده از دسته های ویلچر، حرکت می کند.

خرید ویلچر

تاریخچه به وجود آمدن ویلچر

قدیمی‌ترین اسناد مربوط به مبلمان چرخ‌دار، کتیبه‌ای است که بر روی تخته سنگی در چین و تخت کودکی که در یک خط دیواری روی یک گلدان یونانی به تصویر کشیده شده است، قدمت هر دو بین قرن ششم و پنجم قبل از میلاد مسیح است.
اولین سوابق استفاده از صندلی های چرخدار برای حمل و نقل افراد معلول به سه قرن بعد در چین مربوط می شود. چینی ها از چرخ دستی های اولیه برای جابجایی افراد و همچنین اجسام سنگین استفاده می کردند. تا چند صد سال دیگر تمایزی بین این دو کارکرد انجام نشد، تا اینکه در حدود سال ۵۲۵ پس از میلاد، تصاویری از صندلی های چرخدار که به طور خاص برای حمل افراد ساخته شده بودند، در هنر چینی ظاهر شدند.

اگرچه اروپایی‌ها در نهایت طرح مشابهی را توسعه دادند، اما این روش حمل‌ونقل تا سال ۱۵۹۵ وجود نداشت، زمانی که یک مخترع ناشناس از اسپانیا برای پادشاه فیلیپ دوم یک وسیله ویلچر مانند ساخت. اگرچه این ویلچر در آن زمان یک وسیله بسیار خوب بود که هم تکیه گاه دست و هم برای پا داشت، اما طراحی همچنان دارای کاستی هایی بود زیرا مکانیزم پیشرانه کارآمدی نداشت و بنابراین برای به حرکت درآوردن آن نیاز به کمک داشت. این باعث می شود که طراحی آن با صندلی کودک مدرن یا تخت قابل حمل برای ثروتمندان قابل مقایسه باشد تا با صندلی چرخدار مدرن برای معلولان…..

خرید ویلچر

انواع ویلچر

  1. ویلچرهای ساده یا همان ویلچر خودکششی دستی: یک ویلچر دستی خودکششی دارای یک قاب، صندلی راحت که روی قاب و یا شاسی سوار می شود، یک یا دو صفحه پا تکیه پا و چهار عدد چرخ است: معمولاً دو چرخ چرخدار در جلو و دو چرخ بزرگ در عقب آن تعبیه شده است. چرخ‌های عقب ویلچر بزرگتر هستند و چرخ های عقب دارای قطر کمتری نسبت به چرخ های عقب ویلچر هستند. ویلچرهای دستی معمولاً دارای ترمزهایی هستند که روی لاستیک‌های چرخ‌های عقب قرار می‌گیرند، اما این ترمزها صرفاً ترمز دستی هستند و ترمز حین حرکت توسط یاتاقان‌های کف دست کاربر که مستقیماً روی رینگ‌های فشاری قرار می‌گیرند فراهم می‌شود. از آنجایی که این امر باعث ایجاد اصطکاک و گرما می‌شود، به‌ ویژه در شیب‌های بلند، بسیاری از کاربران ویلچر استفاده از دستکش ویلچر را انتخاب می‌کنند. ویلچرهای دستی اغلب دارای دو دستگیره فشاری در پشت بالای قاب هستند تا امکان حرکت دستی توسط شخص دوم را فراهم کنند، با این حال بسیاری از کاربران فعال ویلچر برای جلوگیری از هل دادن ناخواسته افرادی که فکر می‌کنند مفید هستند، آن‌ها را حذف می‌کنند.
  2. ویلچر برقی: معمولاً ویلچرهای برقی بر اساس قابلیت‌های دسترسی آنها تقسیم می‌شوند. یک صندلی داخلی فقط می تواند به طور قابل اعتماد از سطوح کاملاً صاف عبور کند و آنها را محدود به استفاده خانگی کند. صندلی های داخلی و خارجی کمتر محدود است، اما ممکن است محدوده یا توانایی محدودی برای مقابله با شیب ها یا سطوح ناهموار داشته باشد. یک صندلی در فضای باز توانایی بیشتری دارد، اما همچنان توانایی بسیار محدودی برای مقابله با زمین های ناهموار خواهد داشت. تعداد ویلچرهای برقی به طیف کاملی از گزینه‌های ویلچر دسترسی دارند، از جمله مواردی که تهیه آن‌ها در ویلچرهای دستی بدون موتور مشکل است، اما ضرر وزن اضافی قابل توجهی دارند. در جایی که یک ویلچر دستی فوق سبک ممکن است کمتر از ۱۰ کیلوگرم وزن داشته باشد، بزرگترین صندلی برقی در فضای باز ممکن است ۲۰۰ کیلوگرم یا بیشتر وزن داشته باشد.
خرید ویلچر

خرید ویلچر دستی و انواع ویلچرهای دستی

  • ویلچر دستی تاشو: ویلچرهای تاشو عموماً طرح‌های ارزان ‌قیمتی هستند، که مزیت اصلی آنها این است که می‌توانند به طور کلی با کنار هم قرار دادن دو طرف تا شوند و جای کمتری را اشغال کنند و این یک مزیت برای افرادی است که باید ویلچر را مرتباً جابجا کنند یا آن را در یک وسیله نقلیه کوچک قرار دهند.
  • ویلچر دستی ثابت: ویلچرهای دستی ثابت و سفت و سخت دارای اتصالات جوش دائمی و قطعات متحرک بسیار کمتری هستند. این کار انرژی مورد نیاز برای هل دادن صندلی را با حذف بسیاری از نقاطی که صندلی خم می شود و انرژی را در حین حرکت جذب می کند، کاهش می دهد. اتصالات جوشی به جای تاشو نیز وزن کلی صندلی را کاهش می دهد. صندلی‌های سفت معمولاً دارای چرخ‌های عقب و تکیه‌گاه‌های عقب هستند که به‌ صورت صاف تا می‌شوند و به کاربر این امکان را می‌دهند که صندلی را برای نگهداری در خودرو به سرعت جدا کند. بسیاری از مدل‌های سفت و سخت با مواد فوق‌سبک مانند آلومینیوم و تیتانیوم برای هواپیما ساخته می‌شوند و صندلی‌های چرخدار از مواد کامپوزیتی مانند فیبر کربن ظاهر شده‌اند. ویلچرهای سفت و سخت بسیار سبک معمولاً به عنوان “صندلی کاربر فعال” شناخته می شوند زیرا برای استفاده مستقل مناسب هستند. نوآوری دیگر در طراحی صندلی سفت و سخت، نصب کمک فنرهایی مانند پاهای قورباغه است که برجستگی هایی را که صندلی بر روی آنها می چرخد، از بین می برد. این کمک فنرها ممکن است به چرخ های جلو، چرخ های عقب و یا هر دو اضافه شوند. صندلی‌های سفت همچنین این امکان را دارند که چرخ‌های عقب خود دارای شیب باشند که بالای چرخ‌ها را به سمت صندلی زاویه می‌دهد. این امکان پیشرانه مکانیکی کارآمدتری را برای کاربر فراهم می کند و همچنین نگه داشتن یک خط مستقیم را در حین حرکت در یک شیب آسان تر می کند. ویلچرهای ورزشی اغلب دارای زوایای خمیده بزرگ برای بهبود پایداری هستند. وزن سبک و هزینه های بالا مربوط به بازار ویلچر دستی است. در بخش کم هزینه، صندلی‌های فولادی تاشو و سنگین با صندلی‌های زنجیر و سازگاری کمی غالب هستند. کاربران ممکن است به طور موقت از کار افتاده باشند، یا از چنین صندلی به عنوان قرض دهنده استفاده کنند، یا به سادگی قادر به پرداخت هزینه های بهتر نباشند.
خرید ویلچر

خرید ویلچر برقی و مشخصات آن

همه انواع عمده ویلچر های برقی و ویلچرهای ساده را می توان در تجهیزات پزشکی ماهک مدیکال با قیمت مناسب و با گارانتی های معتبر شرکتی خریداری کرد.ویلچر برقی که معمولاً صندلی برقی نامیده می‌شود، ویلچری است که علاوه بر این، باتری‌ها و موتورهای الکتریکی را درون قاب قرار می‌دهد و توسط کاربر و معمولاً از طریق یک دسته ی الکترونیکی کوچک نصب شده بر روی دسته یا روی صندلی چرخدار هدایت می شود.

ویلچر های برقی دارای سیستم الکترونیکی رانشی و سیستم ترمز بسیار ایمن تری نسبت به ویلچرهای دستی و ساده دارند و کارکردن با آن ها سبب استقلال می شود تا فرد استقلال بیشتری داشته باشد. ویلچرهای برقی کوچکتر اغلب دارای چهار چرخ با چرخ‌های جلو یا عقب هستند، اما طرح‌های بزرگ در فضای باز معمولاً شش چرخ دارند، با چرخ‌های کوچک در جلو و عقب و چرخ‌های تا حدودی بزرگ‌تر در مرکز.

ویلچرهای برقی یک پیشرفت در صنعت ویلچرسازی اخیر محسوب می شوند و بسیار از ویلجرهای ساده کاربرد بیشتر و بهتر و حتی با کیفیت تر هستند که از قاب و نشیمنگاه یک صندلی دستی سفت و سخت معمولی استفاده می کند در حالی که ویلچرهای برقی با چرخ های استاندارد عقب و با چرخ هایی با اندازه مشابه جایگزین می کند که باتری ها و موتورهای باطری سبب حرکت ویلچر می شود و فرد کاربر با فشار دادن یک شاسی در جلوی دست خود به راحتی باعث حرکت ویلچر می شود.

طراحی رینگ شناور فشار اعمال شده توسط فشار کاربر را حس می کند و موتورها را به تناسب فعال می کند تا یک کمک قدرتی ارائه دهد. این منجر به راحتی و اندازه کوچک یک صندلی دستی می شود و در عین حال کمک موتوری را برای زمین های ناهموار و شیب های تند که در غیر این صورت ناوبری دشوار یا غیرممکن خواهد بود، به خصوص برای افرادی که عملکرد محدود بالایی بدن دارند، فراهم می کند. از آنجایی که چرخ‌ها لزوماً دارای جریمه وزنی هستند، اغلب می‌توان آنها را با چرخ‌های استاندارد تعویض کرد تا با قابلیت‌های ویلچر با فعالیت فعلی مطابقت داشته باشد.

موارد زیر هم مطالعه بفرمائید:

سخن پایانی

در صورت نیاز به خرید ویلچر برقی و یا ویلچر ساده ی دستی می توانید با تماس با شماره های ۰۲۱۶۵۸۶۲۰۱۶ و ۰۹۱۲۶۸۲۳۰۷۰ که متعلق به تجهیزات پزشکی ماهک مدیکال است تا سریعآ ویلچر مورد نظر شما با بهترین قیمت طبق شرایط بیمارتان، برای شما ارسال گردد.

has been added to your cart.
پرداخت